fbpx

Butiker till salu i Skåne

Butiker till salu

Söker du efter en butik till salu i södra Skåne eller vid närliggande orter inom Öresundsregionen? Vi på A Leijala företagsförmedling förmedlar lediga objekt så som företag och lokaler utifrån vår bas i Malmö. Våra uppdragsgivare är näringsidkare är aktiva inom många olika branscher. De har verksamheter som bland annat består av frisör- och skönhetssalonger, restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, spelbutiker, städbolag, blomsterbutiker, bygg- och renoveringsföretag samt bilverkstäder.

När du har hittat en butik som väcker ditt intresse kan du kontakta oss på A Leijala så berättar mer om det lediga objektet. Innan ihop kopplingen mellan dig och säljaren sker vill vi gärna veta mer om anledningen till intresset samt att du uppfyller de krav som krävs för att kunna slutföra företagsköpet.

Varför du ska köpa en verksamhet genom oss

Det finns en hel del anledningar till att du ska välja oss när du ska köpa en butik som är till salu. Vi har en gedigen erfarenhet av att själva driva eget företag och vara aktiva i ledningsgrupper. Så vi förstår våra kunders behov och förutsättningar väldigt bra. Utöver arbetslivserfarenheten som egen företagare kan vi även erbjuda dig som kund vår expertis vid köp och försäljning av företag.

Vi har kompetensen som krävs för att kunna ta hand om hela köp- och säljprocessen. Det innebär att vi kan hjälpa till med allt från förhandling, avtalsskrivning till avslut av affärsöverlåtelse.