fbpx

Företagsförmedling i Skåne

Att sälja sitt företag har sina utmaningar och därför är det viktigt att anlita en person som aktivt arbetar med företagsförmedling. Denna typ av förmedlingsform innebär att en tredje part hjälper dig att förmedla eller överlåta företaget till potentiella köpare. Att hitta rätt köpare för det lediga objektet på egen hand tar mycket tid och kraft. Låter du en företagsförmedlare ta hand om detta i stället friar du upp tid som kan vara värt att lägga på andra förberedelser som måste åtgärdas inför försäljningen.

En annan sak till som företagsförmedling kan underlätta med är att finna den rätta tidpunkten när företaget ska säljas. Det är många faktorer som påverkar den, att bara sälja förtaget när det går bra räcker inte. På A Leijala Företagsförmedling besitter vi den kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna bedöma denna tidpunkt enligt den bransch som ditt företag befinner sig inom.

A Leijala företagsförmedling

Att sälja företag är en helt annan process än att förmedla fastigheter. Vi besitter kunskapen för att kunna hjälpa dig under hela vägen fram till affärs slut. Vår tjänst, företagsförmedling, har sin utgångspunkt i Malmö. Därifrån fokuserar vi på förmedling av företag i södra Skåne med närliggande orter inom Öresundsregionen.

Våra uppdragsgivare består främst av företagare inom tjänsteföretag och detaljhandeln. De äger verksamheter inom olika branscher som till exempel spelbutiker, livsmedelsbutiker, frisör- och skönhetssalonger med flera.

Vi erbjuder rikstäckande annonsering av objekt som är till försäljning för att nå ut till en större kundkrets. Det i sin tur leder till en större chans av snabbare affärsöverlåtelse. Med andra ord om du letar efter en trygg företagsförmedling ska du vända dig till oss på A Leijala.

Kontakta oss

När du väl har bestämt dig för att sälja ditt företag är det dags att leta upp ett företag som sköter företagsförmedling. Vi på A Leijala utformar varje förmedlingsuppdrag efter kundens behov önskemål. Hos oss kan du känna dig trygg att försäljningen går rätt till och du får rätt rådgivning. Du är varmt välkommen att kontakta oss via telefon, mejl eller vårt alldeles egna formulär!