fbpx

Företagsförmedlare som kan företagsförmedling

När du vill sälja eller köpa ett företag ska du vända dig till en erfaren företagsförmedlare. Dennes syfte är att bistå med professionell hjälp under försäljning eller annan ägarförändring i en affärsverksamhet. Vi på A Leijala har gedigen erfarenhet av att arbeta som förtagförmedlare och kan därför assistera dig med allt från rådgivning till förhandling.

I dag driver vi företagsförmedling utifrån vår utgångspunkt i Malmö. Vårt fokus ligger främst på förmedling av affärsverksamheter i södra Skåne med närliggande orter inom Öresundsregionen. Som företagsförmedlare hjälper vi dig att kommunicera vid eventuell försäljning eller köp av företag.
För att öka ditt företags marknadsvärde och snabba på säljprocessen vill vi gärna komma in så tidigt som möjligt i processen inför planerad företagsförsäljning.

Bakgrund

Vi på A Leijala har en lång bakgrund som egen företagare. Detta inom hotell, detaljhandel och redovisning.  Med vår arbetshistorik och kunnande inom företagsförmedling kan du känna dig trygg när du anlitar oss. A Leijalas företagsförmedlare har ett stort kundengagemang och arbetar alltid på en professionell nivå. Dessutom ser vi till att ge snabb feedback och hjälpa er genom hela affärsprocessen.

Försäljning av företag är tids- och kunskapskrävande. Därför ser vi till att allt utförs på ett korrekt sätt när dokumentation och avtal ska utformas. Det ska också tilläggas att vi som företagsförmedlare på A Leijala inte har några dolda startavgifter eller kostnader. När du lämnar ditt uppdrag hos oss friar du även upp tid som kan läggas på din dagliga verksamhet i stället. Så fria upp tid genom att anlita oss för företagsförmedling.

Kontakta oss

Om du letar efter en företagsförmedlare som verkligen kan företagsförmedling vänd dig till oss. Vi tar hand om hela köp- och säljprocessen. Skulle du ha några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon!