fbpx

Att köpa företag i Skåne

Det snabbaste sättet att bli egen förtagare idag är att köpa ett företag. Du får möjligheten att styra din egen arbetstid, driva företag på ett sätt som du anser funkar och se över dess utveckling. Fördelarna är oändliga med eget företagande. Bestämmer du dig dessutom för att köpa en existerande verksamhet minskar du även på de nackdelar som kommer med att starta en affärsverksamhet från grunden.

När du köper ett företag finns det många tillgångar som följer med på köpet. Du kommer kort sagt in i en direkt beprövad verksamhet. Saker som en affärsidé finns redan och kan utvecklas till något som passar din framtida vision bättre. Eventuella kontrakt med anställda, kunder och underleverantörer följer också med. De befintliga kontrakten gör att du slipper genomföra moment som anställningsintervjuer, ta fram ett nytt kontrakt med kunderna och söka efter leverantörer för delar av dina produkter samt tjänster.

Beroende på företagets storlek som du köper kan det redan finnas inarbetade processer och system. Till exempel för avdelningar som logistik, försäljning samt ekonomi. Det blir alltså enklare att komma i gång med själva företaget samtidigt som du slipper extra uppgifter vid start.

Vad vi erbjuder vid köp av företag

Nu när du vet fördelarna med att köpa ett befintligt företag vill vi på A Leijala berätta varför du ska välja oss. Vårt mål är alltid att skapa en bra dialog och förtroende från det första ögonblicket du tar kontakt med oss. Dessutom håller vi ständigt kontakt med våra uppdragsgivare med kontinuerliga avstämningar under processen gång. Allt för att du som köpare ska kunna känna dig trygg vi köp av företag genom oss.

 

Kontakta oss

Är du intresserad av att köpa ett tillgängligt företag? Vänd dig då till oss på A Leijala företagsförmedling. Vi ser till att köpet mellan dig och säljaren blir smidigt samt rättvist. Dessutom kan vi besvara eventuella frågor du har kring köp av företag. Så funderar du på företagsköp, varför inte slå oss en signal redan idag?