fbpx

Sålda objekt

Vacker inarbetad blomsterbutik.

Butiken är etablerad sedan år 1999 och välkänd i Lomma kommun med närliggande orter.

Lokalen är luftig och ljus och man exponerar varorna dels i butiken, på en uteplats och gångstråket utmed butiken inne i centrumet. 

Läget är det bästa med ingång från parkeringen och inifrån köpcentrumet. Förutom försäljning av snittblommor och krukväxter erbjuds alltid trendiga och aktuella inredningsartiklar samt ett brett sortiment av presentartiklar, choklad, godis, kaffe, te, marmelad, honung, gratulationskort mm.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Yta: 107 kvm butiksyta + lagerutrymme
  • Hyra: 17 723 kr/månad ex moms
  • Omsättning: Info vid intresseanmälan
  • Läge: Bjärred Centrum
  • I hyran ingår fastighetsskatt, kyla, ventilation, vatten, värme, sophämtning.
  • Kyl: Stor blomsterkyl i butikslokalen samt extra kylrum till förvaring.   
  • Försäljningsform: inkråmsaffär.

 

De är anslutna till Interflora, Euroflorist och Florister i Sverige. Budleveranser har ökat avsevärt under pandemin och ser ut att fortsätta i samma takt.

Det här är en butik för en eller flera personer eller familj som har kärlek för blommor och vackra ting, har affärssinne och är redo att bli egna företagare.

Tillträde: enligt överenskommelse

Mer detaljer om verksamheten lämnas vid intresseanmälan. Kontakta oss för mer information och boka tid för visning. Vänligen stör ej personalen med frågor.

Fyll gärna i kontaktformuläret med namn och telefonnummer, vi ringer er!

FÖRSTA BILDIMG_20200505_115539-01 (2)