fbpx

SUP! Donut

Pris: 1 500 000 kr

SUP! Donut butiker med framgångskoncept!

Man har tillverkning och försäljning av donuts i två butiker med ett vinnande koncept av eget, unikt recept och design. Försäljningen sker över disk och man har även större beställningar från kunder, företag och olika slags event.

Ägaren var först i Malmö med SUP! Donut som snabbt visade sig vara en succé. Man satsade från starten med professionell hemsida, spridning på sociala medier som Instagram och Facebook och har idag många trogna och nöjda följare. Butikernas donuts har även flera positiva omdömen på Google.

Butikerna finns på attraktiva lägen i fina lokaler och första butiken öppnades under april 2021 på Föreningsgatan. Efter några månader senare öppnade man den andra butiken på Linnégatan på Limhamn. Båda butikerna helrenoverades och lokalanpassades för producering och försäljning och all utrustning är i mycket bra skick.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

Fakta för två butiker totalt

  • Hyra: 35 000 kr/månad + moms
  • Nettoomsättning för 6 månader: 2 014 000 kr

Öppettider:
Föreningsgatan, Malmö Må Stängt, Tis – Sö 12 – 20
Linnégatan, Limhamn Må Stängt, Tis – Sö 10 – 18
Öppethållandet kan ändras och varieras efter eget önskemål.

Butikerna visar vinst redan efter de första 6 månaderna och försäljningsprognosen för höst- och vinterhalvåret förväntas bli mycket god. Det finns stor utvecklingsmöjlighet med fortsatt stark marknadsföring, volymbeställningar och för samarbete t ex med Foodora och Wolt.  Lokalen på Föreningsgatan har plats för utökning av en serveringsdel för sittande fikagäster och här finns två separata toaletter för personalen och gäster.    

I priset ingår övertagande av Donutkonceptet, loggan, maskiner och utrustning, inredning och inventarier samt överlåtelse av hyreskontrakten för två butiker. Även varulagret, värde ca 100 000 – 120 000 kr, med tillbehör, garnering och ett stort lager av kartonger för paketering av olika storlekar ingår i priset.  

Överlåtelseformen är inkråmsförsäljning.

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.

Kontakta ansvarig företagsförmedlare för mer information om verksamheterna. Vi ber er att inte störa personalen i butikerna med frågor. Respektera att alla frågor och information ska gå via A Leijala Företagsförmedling.

Anneli Leijala

0768-93 13 21

e-post: info@aleijalaformedling.se

SUP DONUT BILD 1. LIMHAMN-4896-9eab-9458582ca909 (4)