fbpx

Stor och fin salong på bästa läge i centrala Helsingborg.

PRIS: 250 000 kr

BLÅ RUTAN 20220823_124040 (2)

Salongen har ett mycket attraktivt läge mittemot Knutpunkten, vid en livlig affärs- och genomfartsgata i centrala Helsingborg. Lokalerna är ljusa och luftiga med högt i tak och stora fönster mot Järnvägsgatan.

Ägaren har inrett hela lokalen till den här vackra salongen och öppnade för ca 3 månader sedan. De har fått en bra start med kunder som uppskattar det centrala läget samt att de har frisörbehandlingar för alla och välkomnar både barn och vuxna, dam och herr. Här arbetar en barberare, damfrisör, herrfrisör samt en massör.

Här finns tre rum som ger plats för utökning med flera frisörer och olika slags skönhetsbehandlingar, till exempel fransar, laser, naglar mm. Ett av rummen står tom och oinredd och väntar på att inredas för någon typ av skönhetsbehandling.

Kunderna bokar tider online, direkt till salongen eller drop-in.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Objekt: Linnea Salong & Massage
  • Yta: 150 kvm
  • Hyra: 25 000 kr/månad inkl. moms.
  • Antal platser: 5 frisörstolar, 1 schamponering, 1 rum för massage.
  • Omsättning: ca 2000 kr – 3000 kr / dag.
  • Öppet: måndag – fredag kl. 9.00 – kl. 18.00, lördag kl. 9.00 – kl. 15.00

Vi söker någon som vill ta över salongen med inventarierna, inredningen och hyreskontraktet. Det här är en inkråmsförsäljning. Tillträde: snarast möjligt efter hyresvärdens godkännande.

Kontakta ansvarig företagsförmedlare för mer information och boka tid för visning! Stör ej ägaren och personalen med frågor under arbetstid. Spontana besök undanbedes.

Visningar görs efter stängningstid och ska bokas i förväg.

Ansvarig företagsförmedlare
Anneli Leijala
Telefon: 0768-93 13 21

FÖRSTA BILD
Kontakta oss
close slider

Kontakta oss

Ring ansvarig företagsförmedlare Anneli Leijala för mer information och boka tid för en visning.

Telefon: 0768-93 13 21