fbpx

Skobutik med attraktivt läge i centrala Lund

PRIS: 695 000 SEK

Café/bistro med attraktivt läge i charmiga gamla staden i Malmö

SKOSTÄLLET hittar ni på Bytaregatan 10. Butiken har ett mycket bra läge med många som passerar mellan Lunds centrum och tågstationen och bussar. Gatans trevliga atmosfär med butiker, caféer, restauranger och hotell är ett livligt stråk med många gående och cyklister.

Butiken erbjuder ett brett sortiment av dam- och herrskor av hög kvalitet i alla prisklasser. Det finns även ett välsorterat lager av skovårdsprodukter och tillbehör till försäljning. Verksamheten är etablerad och har haft en stabil omsättning genom åren och går med vinst. Det går utmärkt att utveckla butiken med egna nya idéer och lägga till andra slags varor och produkter.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Objekt: SKOSTÄLLET
  • Adress: Bytaregatan 10, Lund
  • Omsättning: 2,5 Milj kr.
  • Vinst: Ja.
  • Månadshyra: 22 000 kr inkl. moms
  • Yta: Butik 62 kvm, förråd 11 kvm.

Hyresvärden (brf) godkänner inte café eller restaurang i lokalen.
Försäljningsform: Inkråm
Tillträde: efter överenskommelse.

Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.

Vid intresseanmälan och för mer information om detta objekt, kontakta ansvarig företagsförmedlare. Vänligen respektera säljarens önskemål att inte störa med frågor om ni besöker butiken. All handläggning ska göras via förmedlaren. Boka tid för visning.

 

Ansvarig företagsförmedlare
Anneli Leijala
Telefon: 0768 93 13 21
info@aleijalaformedling.se

FÖRSTA BILD