fbpx

Restaurang i egen byggnad, lågt arrende

PRIS: 1 500 000 SEK

Café/bistro med attraktivt läge i charmiga gamla staden i Malmö

Här är ett bra tillfälle att driva en restaurang i egen byggnad. Man har ett mycket bra läge vid en tät trafikerad väg 104 och intill en obemannad ST1 bensinmack. Det finns flera företag och boende i området, 10 min promenad till tågstationen och inga konkurrenter i närområdet.

Här finns ett komplett utrustat kök med bra ventilation, allt är intakt. Menyn består av svensk husmanskost, hamburgare och sallader och man erbjuder á la carte under kvällar. Man kan även utöka med cateringverksamhet.

Matsalen kan abonneras ut till olika event med meny för födelsedagar, bröllop, student mm. Inomhus finns 48 sittplatser med möjlighet till flera och en inramad uteservering med höj-och sänkbara glas staket och parasoller under sommarhalvåret.

Byggnaden har renoverats och förbättrats löpande och är i bra skick. Man har bland annat för bytt till brandsäkra fönster och ytterväggar är klädda med panel som är av brandsäkert material som är lätt att underhålla.

Öppettiderna är vardagar 11.00-20.00, lördag & helger 11.30-19.00.
Försäljningsform: Inkråm.
Tillträde efter överenskommelse.

För rätt köpare har Tavernan goda möjligheter att expandera!

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Objekt: 104:ans Taverna
  • Läge: Bogeholmsvägen 1, Kävlinge, vid St1 macken.
  • Yta: ca 250 kvm
  • Arrende: 10 416 SEK/månad ex moms
  • Arrendekontrakt: 5 år löpande.
  • Omsättning: 3 400 000 SEK
  • Alkoholservering: fullständiga rättigheter

Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren. Vid intresseanmälan och för mer information om verksamheten, kontakta ansvarig företagsförmedlare. Visningar bokas via förmedlaren. Respektera att inte störa ägaren och personal med frågor, all handläggning går via förmedlaren.

 

Ansvarig företagsförmedlare
Anneli Leijala
Telefon: 0768 93 13 21
info@aleijalaformedling.se

FÖRSTA BILD