fbpx

Sålda objekt​

Mindre café med frukost och lunch nära Malmö centralstation

Café/bistro med attraktivt läge i charmiga gamla staden i Malmö

Här är ett tillfälle att förvärva ett inarbetat och lättskött café vid Skeppsbron. Caféet har funnits på samma plats i flera år. En hel del förändringar har skett i området med tillkomst av nybyggda fastigheter och företag. Kundströmmen har ökat och tågstation och det gröna Glashuset finns ett stenkast från caféet.

Man har många stamkunder och beställningar från olika företag i närområdet. Förutom frukost, erbjuder de dagens lunch av t ex Dallasburgare, sallader och fyllda baguetter och drycker. Den största försäljningen är under lunchtid.

Det finns möjlighet att expandera verksamheten med fler erbjudanden och att ha längre öppettider. Efter ett par intensiva timmar när lunchserveringen är över, tar man hand om eftermiddagens fikagäster eller de som vill ha en take away efter jobbet.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Bransch: Café/Lunchrestaurang
  • Läge: Stormgatan 4, Malmö Lokalyta: 60 kvm
  • Hyra: 11 227 SEK/månad ex moms. Vatten, värme, fastighetsskatt och sophämtning ingår.
  • Antal sittplatser: 12 inne och 6 ute.

Det är inte möjligt att driva restaurang i full skala med fritering och stekning då det inte finns ventilationskåpa, sprinklersystem eller fettavskiljare. Lokalen är avsedd som café och servering av lättare luncher och kalla rätter.

Ägaren säljer sitt café på grund av familjeskäl och har öppet kl. 9.30 – 13.30. måndag till fredag.

Lördag, söndag och helger är det stängt.

Försäljningsform: inkråm.

Tillträde snarast möjligt. För mer information kontakta ansvarig företagsförmedlare och boka tid för visning. Ägaren vill inte ha spontana besök med frågor i caféet. All handläggning av detta objekt sker endast via förmedlaren.

Ansvarig företagsförmedlare
Anneli Leijala
Telefon: 0768 93 13 21
info@aleijalaformedling.se

FÖRSTA BILD