fbpx

TREVLIGT CAFÉ MED LUNCH I LUND

PRIS: Info vid intresse

Café/bistro med attraktivt läge i charmiga gamla staden i Malmö

Missa inte tillfället att förvärva detta populära café med dagens luncher, smårätter samt hembakat bröd, bakverk, pajer, desserter och utsökt baristakaffe.

Ägaren tog över caféet i november 2021 och har under åren utökat med beställningar och catering som efterfrågas stort i området. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för nästa ägare som tar över stafettpinnen. Den här verksamheten passar utmärkt för någon som har kunskap och stort intresse för matlagning samt bakning. Ett plus är att ha erfarenhet som barista.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

 • Objekt: Café Nr 6
 • Adress: Sockerkokaregatan 6, Lund
 • Omsättning: 1 100 000 SEK
 • Hyra: 15 300 SEK/månad exkl. moms
 • Yta: bottenplan 66 kvm, ovanvåning 40 kvm.
 • Platser: inne 20, ovanvåning 30, ute ca 12.
 • Parkeringsplats: 600 SEK/månad

    Caféet har ett strategiskt läge i en ny modern stadsdel i Lund med många bostäder och företagsfastigheter. Mitt emot cafét byggs ett kontorskomplex för 300 personer som är klart inom en snar framtid. I området finns även det nya kommunhuset Kristallen med många anställda och Folktandvård. Promenadavstånd från Lunds Centralstation är ca 460 m. De är ensamma om att servera den här typen av mat på den södra sidan av spåret.

    Lokalen är anpassad för verksamheten och allt är nytt och fräscht. Köket har bra ventilation och alla maskiner och utrustning är i gott skick och intakta. Tillstånd finns för att hantera och tillaga kött, fisk och fågel. Lokalen är godkänd för alkoholservering och tillstånd kan ansökas

    Öppettider: måndag – fredag 09.00-15.00
    Stängt lördag och söndag och helgdagar.

    Försäljningsform: Inkråm
    Säljes på grund av flytt till annan ort.
    Tillträde: efter överenskommelse.

    För mer information om detta objekt och bokning av tid för visning, kontakta oss via kontaktformulär, telefon eller e-post. Vänligen respektera att inte störa ägaren eller personal med frågor. All kontakt sker med ansvarig företagsförmedlare.

    Ansvarig företagsförmedlare

    Anneli Leijala
    Telefon: 0768 93 13 21
    info@aleijalaformedling.se

    FÖRSTA BILD