fbpx

Lomma Glassfabrik

PRIS: 1 800 000 SEK

Café/bistro med attraktivt läge i charmiga gamla staden i Malmö

Här är ett fantastiskt tillfälle att förvärva Lomma Glassfabrik med butik, ett inarbetat varumärke med glasstillverkning av hög kvalitet och lönsamhet.

Den välkända och mycket populära glassfabriken i Lomma ligger precis nere vid vattnet i hamnen längs med Kajgatan intill Lomma strand. Glassfabriken har legat i den moderna byggnaden i 12 år. Hörnbutiken som ligger ut mot havet har två stora fönster med sol under hela dagen och kväll. Utanför butiken finns en stor uteservering med ca 50 platser som har utsikt över hela hamnen och havet. Här passerar alla badgäster och turister precis utanför dörren som skall ned på Lomma Beach – en av de populäraste stränderna i Sverige. Längs med Kajgatan ligger även ett flertal välkända restauranger och caféer. Läget är mycket attraktivt där det är stor trafik med fritidsfolk och boende som promenerar längs med kajkanten.

Man tillverkar färsk glass och sorbet gjord på frukt och bär, mjölk, grädde och ren choklad. De tillverkar både glasstårtor, glassbakelser och halvlitersburkar. Efter drygt 30 år av succé i glassbranschen varav 12 år i Lomma, är det dags för ägarna att sälja sin butik och lämna stafettpinnen till en ny entreprenör.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

 • Objekt: Lomma Glassfabrik
 • Läge: Kajgatan 26, 234 39 Lomma
 • Yta: 86 kvm butiksdel + källarplan
 • Hyra: 12 351 SEK/månad I hyran ingår: Vatten, värme, el, fastighetsskatt och P-plats i garage.
 • PRIS: 1 800 000 SEK
 • Omsättning: 2 900 000 SEK, sommarsäsong.

    Glassbutiken inryms i en hörnlokal med mycket ljus och högt i tak och med generösa utrymmen för glasstillverkning. Alla maskiner, utrustning och inredning är i bra skick. Komplett inventarieförteckning finns att tillgå vid intresse.

    Butiken har öppet under högsäsong under sommarmånaderna, men man kan hålla öppet året om med glassförsäljning, tillverkning av glasstårtor, halvlitersburkar. Man kan även sälja bröd, kanelbullar, croissant och kaffe m.m.

    Försäljningsform: Inkråm Tillträde: Efter överenskommelse.

    För mer information om detta objekt lämnas av ansvarig företagsförmedlare. Ring eller mejla förmedlaren med en enkel presentation och boka tid för visning. All handläggning sker via förmedlaren.

    Ansvarig företagsförmedlare

    Anneli Leijala
    Telefon: 0768 93 13 21
    info@aleijalaformedling.se

    FÖRSTA BILD