fbpx

Frisörsalong med attraktivt läge i centrala Malmö.

PRIS: 795 000 SEK

Café/bistro med attraktivt läge i charmiga gamla staden i Malmö

Ett fantastiskt tillfälle för frisörer som vill öppna eget, att förvärva en vacker salong med stort register av nöjda kunder.

Den här välkända salongen präglas av högt kvalitetstänkande, har en stabil kundkrets med många stamkunder från Malmö från kringliggande orter och även från Danmark. Verksamheten är etablerad och har haft samma ägare i snart 19 år som nu väljer att gå vidare med annat.

Salongen har en lång historia i Malmö och har funnits sedan 90-talet på andra adresser. Nuvarande salong har ett trivsamt läge i en charmig fastighet från 1904. Området är lugnt utan biltrafik men har många gående och cyklande som passerar dagligen, närhet till shopping på gågatan med butiker, hotell och Gustav Adolfs torg.

Lokalen har specialdesignad, vacker och genomtänkt inredning, stor spegelvägg, högt i tak och med fönster i vinkel och ingång på hörnet.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Objekt: Frisörsalong
  • Adress: Kaptensgatan 9, Malmö
  • Hyra: 10 101 kr inkl. fastighetsskatt + moms
  • Yta: 45 kvm
  • Antal stolar: 6
  • Schamponering: 2 platser

Verksamheten är ekonomiskt stabilt och går med vinst.

Försäljningsform: Inkråm
Tillträde: Efter överenskommelse

För mer information och bokning av tid för visning, kontakta ansvarig företagsförmedlare. Vi ber er att inte störa ägaren med spontana besök i salongen med frågor, all handläggning ska ske via förmedlaren.

Ansvarig företagsförmedlare
Anneli Leijala
Telefon: 0768 93 13 21
info@aleijalaformedling.se

FÖRSTA BILD