fbpx

Frisörsalong i trevligt område, låg hyra.

PRIS: 195 000 SEK

Café/bistro med attraktivt läge i charmiga gamla staden i Malmö

Vi har nöjet att förmedla en etablerad frisörsalong som ger hårvård för alla! Hela familjer är välkomna, damer, herrar, ungdomar och små barn. I denna lilla salong erbjuder de ett brett utbud av olika slags hårbehandlingar. Här utför de bland annat klippning, färgning, styling, hårförlängning och brudsminking och håruppsättningar.

Förutom frisördelen har man ett mindre rum som kan användas för olika skönhetsbehandlingar, nagelbyggning, fotvård, massage eller solarium.

Ägarna har satsat på en personlig och trendig inredning med mörka väggar med guldiga inslag, lättskött och ljust golv och framförallt med bra belysning med spottar och exklusiv takarmatur.

Här finns tre frisörplatser med möjlighet till flera och en schamponeringsstol.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Objekt: Mark & Salma Salong
  • Adress: Hörbygatan 3, Malmö
  • Yta: ca 30 kvm
  • Hyra: 7 118 kr/månad + moms
  • Hyresvärd/förvaltare: Lifra

Salongen finns i Sofielund, ett lugnt område med många boende, näringsställen och nära till centrum. T ex är det 800 meter till Möllevångstorget och 500 meter till Nobeltorget. Det finns gott om parkeringsmöjligheter på gatan utanför fastigheten och flera hållplatser av stadsbussar i närheten.

Överlåtelse: Inkråm. Tillträde: Snarast.

Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.

För mer information om detta objekt, vänligen kontakta ansvarig företagsförmedlare på A LEIJALA FÖRETAGSFÖRMEDLING. Boka tid för visning!

Ansvarig företagsförmedlare
Anneli Leijala
Telefon: 0768 93 13 21
info@aleijalaformedling.se

FÖRSTA BILD