fbpx

Välkänd och inarbetad blomsterbutik i köpcentrum.

Pris: 2 500 000 kr

Här är en unik chans att förvärva en inarbetad och välkänd blomsterbutik i en expansiv ort i södra Skåne.

Verksamheten har attraktivt läge och drivs i fräsch och ändamålsenligt lokal med bra beredningsutrymme för snittblommor och presentinslagning. Här finns stora blomsterkylar till förvaring samt en uteplats på 81 kvm för exponering. Förutom blommor har man försäljning av krukor och vackra presentartiklar.

På området runt köpcentrumet och tågstationen, kommer inom en snar framtid genomföras en planerad omstrukturering med byggande av bostäder och parkeringshus.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

Omsättning: 5,7 MSEK netto Vinstmarginal: 62%.
Yta: 386 kvm
Hyra: 67 000 kr/månad ex moms Varulager: tillkommer

Butiken har hel- och deltidsanställd personal som är mycket duktiga och kunniga med lång erfarenhet och arbetar självständigt.

Det här är en välorganiserad verksamhet med flera års erfarenhet med god kännedom om viktiga och kända inköpskanaler. Om man har viljan och intresse av att komma in i blomsterbranschen, är den här butiken perfekt för en kreativ och driven person.

Mer detaljer om verksamheten lämnas vid intresseanmälan.

All kontakt sker med ansvarig företagsförmedlare. För mer information, vänligen kontakta oss via kontaktformulär med namn och telefonnummer.

FÖRSTA BILDIMG_20200505_115539-01 (2)
Kontakta oss
close slider

Kontakta oss

Ring ansvarig företagsförmedlare Anneli Leijala för mer information och boka tid för en visning.

Telefon: 0768-93 13 21