fbpx

Populär restaurang på gågatan i Ystad

PRIS: INFO VID INTRESSE

Café/bistro med attraktivt läge i charmiga gamla staden i Malmö

Vi förmedlar nu en intressant verksamhet med kreativa framtidsplaner.

2021-03-01 övertog ägaren en ledig hyreslokal på mycket attraktivt läge på gågatan i Ystad. Efter fyra månaders renovering och ombyggnad var restaurangen klar för öppning i juli, den bästa tiden och säsongen när Ystad fylls av många turister och semesterlediga.

Restaurangens koncept med äkta danska smörrebröd och danska varmrätter blev snabbt en succé. Den stora soliga uteserveringen på gågatan med stora parasoller är ofta fullsatt. Man har tillstånd för servering av alkoholdrycker.

En stor lokal bredvid var ledig och ägaren övertog hyreskontraktet även för den lokalen den 1 feb 2023. Inredningsarbetet har påbörjats för nya idéer och man kommer att lägga till flera rätter på menyn.

Här finns ett komplett kök med all utrustning, bra ventilation och förvaringsutrymmen. Alla maskiner är i gott skick och intakta. Logistiken och den öppna planlösningen av köket ger bra arbetsutrymme.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

 • Bransch: Restaurang
 • Läge: Stora Östergatan35, 271 34 Ystad
 • Hyra: totalt båda lokalerna 32 800 SEK/månad. Momsfritt.
 • Yta: 200 kvm (80 kvm + 120kvm)
 • Platser: inne 22 + 40, ute 53.
 • Omsättning: Kontakta förmedlaren

    I överlåtelsen ingår en charmig hyreslägenhet på 37 kvm med kök, sov/vardagsrum, hall, badrum, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten finns ca 50 m från restaurangen. Hyran är 6 693 SEK/månad. Lägenheten kan hyras ut till anställd personal om behov finns.

    Överlåtelseform är inkråm: inventarier, utrustning, inredning, hyreskontrakten. Fullständig inventarieförteckning överlämnas vid visning.

    Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.

    För mer information om detta objekt och bokning av tid för visning, kontakta ansvarig företagsförmedlare med en presentation och finansiering.
    Vänligen respektera att inte störa ägaren eller personal med frågor. All kontakt sker med ansvarig företagsförmedlare.

    Ansvarig företagsförmedlare

    Anneli Leijala
    Telefon: 0768 93 13 21
    info@aleijalaformedling.se

    FÖRSTA BILD