fbpx

Kontorshotell

Pris: 795 000 kr

Kontorshotell med många möjligheter på en av Malmös mest attraktiva adress. 

Kontorshotellet med ett unikt läge i hjärtat av Malmös citypuls erbjuder attraktiva kontorsrum för olika slags företagare. Bokas även för mingel, kurser, föredrag, dagskonferenser med flera.   

Läget:
Lokalen har vacker arkitektur med hög takhöjd och många fönster mot den grönskande Magistratsparken.  Läget är den bästa med bra kommunikationer på gångavstånd till bussar och tåg via Triangel tågstation inom Malmö, Sverige och över sundet till Danmark. Gågatan med shoppingstråket och Triangeln köpcentrum med butiker och restauranger finns runt hörnet.

Komplett kontorslösning:
Lokalen är indelad i 9 enskilda kontorsrum på 10 – 25 kvm, ett större kontorslandskap på 40 kvm, ett fullt utrustat konferensrum, ett hörnrum på 28 kvm för inspirerande konferenser och möten. Samtliga rum är ljusa och luftiga med bra ventilation och möblerade med modern kontorsinredning. Man har gemensam tillgång till kopiator, skrivare, snabb wifi, samtalsrum och lobby, kök och matplats med pentry.  

Flexibilitet:
Kontorshotellet har bra planlösning och möjlighet för företagare och projektgrupper som söker kontor och arbetsplats tillfälligt, kortare eller längre tid efter behov i olika storlekar och prisklasser.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Totalyta: 335 kvm

  • Hyra: 55 444 SEK/månad + moms

  • Hyresvärd: MKB

  • Hyra per rum: 5 300 – 14 900 SEK/månad

Försäljningsform: Inkråmsförsäljning. Överlåtes komplett med inredning och utrustning, webbsida samt överlåtelse av hyreskontraktet.

Villkor: överlåtelse efter att hyresvärden MKB gett sitt godkännande.

Lokalen är lämplig för flera olika slags verksamheter men ej för restaurang.

Tillträde: snarast möjligt eller efter överenskommelse.

Begärt pris: 795 000

För mer detaljerad information om lokalen och verksamheten samt bokning av visning, kontakta annonsören A Leijala Företagsförmedling, info@aleijalaformedling.se

Ansvarig förmedlare

Anneli Leijala

Telefon: 0768-93 13 21

Kontakta oss
close slider

Kontakta oss

Ring ansvarig företagsförmedlare Anneli Leijala för mer information och boka tid för en visning.

Telefon: 0768-93 13 21