fbpx

Kiosk – Tobak – Livs – centralt läge

Pris: 450 000 kr

Nu finns en riktigt fin och välskött butik till försäljning med attraktivt läge i centrala Malmö. Man har nära till Gustav Adolfs torg, gågatan samt Davidhalls torg med livlig handel och flera restauranger. Man har flera kontorshus samt tre gymnasieskolor i närheten av butiken.

Butiken har genomgått en helrenovering i en vacker äldre byggnad och fått ett lyft med trivsam atmosfär där man gärna slinker in för att köpa godis, glass, läsk, kaffe, tobak mm. Butiken är perfekt för till exempel en familj som kan dela arbetstiden med varandra.

Öppettiderna just nu är 8.00-18.00 men under sommaren håller de öppet till 22.00. Söndagar har de stängt. Öppettiderna kan man välja själv som man vill men längst till kl. 24.00. Tobakstillstånd finns men ny ägare måste göra en egen ansökan om tillstånd.

 

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Yta.: 43 kvm
  • Hyra: 7 722 kr ex moms Hyresavtal: 3 år, 9 månaders uppsägningstid Förvaltare: HSB
  • Paket/post utlämning: Instabox och budbee
  • Omsättning: info vid intresseanmälan
  • Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse
  • Försäljningsform: Inkråmsöverlåtelse

 Pris kan diskuteras vid en snabb affär!

Ägaren tog över butiken i juni 2021 men måste tyvärr sälja redan nu pga. att han fått en chans till en högskoleutbildning inom ett annat yrkesområde. Det innebär att tiden inte räcker till för att fortsätta med butiken så som var planerad.

Här finns stora möjligheter att utveckla butiken ytterligare med bredare sortiment för att få fler kunder. Kunder har efterfrågat försäljning av t ex Slush, mjukglass, fikabröd och att hållalängre öppettider under helgkvällar.  

Alla frågor ställs till ansvarig företagsförmedlare som även bokar tider för visning och ger mer detaljerad information. Ring eller fyll i vår egen sida för intresseanmälan.

 Ansvarig företagsförmedlare

Anneli Leijala

info@aleijalaformedling.se

Oxie Blommor presentaion
Kontakta oss
close slider

Kontakta oss

Ring ansvarig företagsförmedlare Anneli Leijala för mer information och boka tid för en visning.

Telefon: 0768-93 13 21