fbpx

Fin salong i Gyllins trädgård

PRIS: 450 000 kr

Café/bistro med attraktivt läge i charmiga gamla staden i Malmö

Vi har nöjet att presentera en fantastiskt fin frisörsalong med bra planlösning. Salongen är väl synlig med stora fönsterpartier längs med hela lokalen som ger ett härligt ljusinsläpp och har en snygg entré.

Salongen är i mycket gott skick och har smakfull och modern inredning. Lokalen på 103 kvm har flera frisörplatser som är flyttbara och 2 stolar för schamponering, reception med kundvänt, ett mindre rum har egen separat ingång, och ett större rum som kan hyras ut till skönhetsbehandlingar eller andra verksamheter. Man har även ett litet kök med spisplattor, kyl & frysfack och en bra AC.

En välfungerande verksamhet som är fullt godkänt av myndigheter. Här finns bra parkeringsmöjligheter och nära till busshållplatser. Salongen är belägen i ett ganska nytt expanderande bostadsområde med flera skolor och boende i blandade åldrar. Salongen har blivit populär och man har fått många återkommande kunder.

Här finns gott om utrymme för flera utvecklingsmöjligheter för arbetande ägare!

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  •  Objekt: Frisör- och skönhetssalong 
  • Adress: Vimmerbyvägen 4 B, Malmö 
  • Månadshyra: 14 286 SEK + moms.
  • I hyran ingår värme, vatten, el, fastighetsskatt. 
  • Försäljningsform: inkråm. 
  • Tillträde efter överenskommelse. 

Ovanstående uppgifter har inhämtats av säljaren.

För mer information om objektet, kontakta ansvarig företagsförmedlare som har hand om all handledning och bokar tid för visning. Respektera säljarens önskemål att inte kontakta personalen eller ägaren för frågor gällande rörelsen.

Boka tid för visning!

Ansvarig företagsförmedlare
Anneli Leijala
Telefon: 0768 93 13 21

FÖRSTA BILD