fbpx

Framtidens koncept av obemannade glassbutiker!

Pris

Rosengård köpcentrum:  49 000 kr
Entré köpcentrum: 99 000 kr
Vid köp av båda butikerna: 119 000 kr 

FROZEN WALL är Sveriges första obemannade mjukglassbutik och grundarna introducerade varumärket i Malmö i slutet av år 2019.

Glassmaskinerna är helautomatiska och kunden gör allting själv och betalningen görs via en liten terminal på automaten med kort. Det tar 30 sek att beställa glassen och få den i handen. Maskinen är självrengörande men behöver tillsyn och påfyllnad en gång om dagen ca 15 min/butik.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Låg hyreskostnad eftersom det behövs endast ett litet utrymme och kan placeras t ex i ett före detta bankomatutrymme
  • Hög vinstmarginal, ca 74 %
  • Inga personalkostnader
  • Stor potential för expandering i Sverige och Norden.
  • Varumärket Frozen Wall med logo är framtaget
  • Webbsida, Instagram och Facebook
  • Åretrunt försäljning
  • Obemannade butiker ligger i tiden med utveckling av nytt köpbeteende.

Nuvarande ägare kan eventuellt tänka sig att behålla ett mindre ägarskap i företaget och hjälpa till med framtidsutveckling av konceptet om den nya ägaren är intresserad av det.

Försäljningsform: Inkråmsförsäljning (drivs som enskild firma idag)

Överlåtelse: snarast

Ovanstående uppgifter har inhämtats av säljaren

Beskrivning

Grundarna fick idén från resor i Asien, som har helautomatiska glassmaskiner, att bygga ett helt varumärke och koncept kring obemannade glassbutiker i Sverige. Med tiden väcktes ambitionen att bygga en landstäckande kedja.

Idag har FROZEN WALL fyra maskiner varav två finns på attraktivt läge på köpcentrumet Entré respektive en i Rosengårds köpcentrum i Malmö.

Det finns tillbehör för en tredje komplett butik inklusive glassmaskin, skyltar, strösselbehållare, strut/kopphållare etc. I Malmö finns minst 6 – 7 möjliga shoppingcenter och andra intressanta platser som är lämpliga t ex på tågstationer, flygplatser, stormarknader, shoppingcenter, kaféer, livsmedelsbutiker med flera.

20210517_164150
Kontakta oss
close slider

Kontakta oss

Ring ansvarig företagsförmedlare Anneli Leijala för mer information och boka tid för en visning.

Telefon: 0768-93 13 21