fbpx

Etablerad restauranganläggning i södra Skåne

PRIS: 2 200 000 kr

Anläggningen finns i natursköna omgivningar i Skåne och med sitt strategiska läge gör detta objekt till extra intressant!

Det här är en välkänd och etablerad restaurang som kan utökas med kvällsöppet. De har inga konkurrenter i närheten och man har stor parkeringsplats i anslutning till byggnaden. Anläggningen ligger i direkt anslutning till en stor europaväg med över 50 000 passerande fordon om dagen.

Restaurangen har en generös matsal med ett flertal sittplatser samt en inhägnad uteplats i en idyllisk naturskön miljö med utsikt.

Här finns en enorm utvecklingspotential!

Inventarier och utrustning är i mycket gott skick och fettavskiljare finns som uppfyller samtliga krav från miljö & hälsovårdsnämnden. Man har även tillstånd för alkoholhantering.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Bransch: Restaurang

  • Läge: Södra Skåne

  • Arrende: 12 750 kr/månad

  • Yta: 465 kvm.

  • Omsättning: 2 900 000 kr år 2020. Har vinst.

Detta är en bolagsaffär och säljes med sekretess. Vänligen uppge namn, telefon och e-post vid intresseanmälan.   

All kontakt, bokning av visning och vidare handläggning, sker via A Leijala Företagsförmedling och ansvarig företagsförmedlare Anneli Leijala,
0768-93 13 21.