Etablerad blomsterbutik med presentartiklar

Pris: 550 000 kr

Butiken har ett mycket attraktivt läge på torget i Oxie och säljer blommor, växter och trädgårdsväxter samt presentartiklar. De disponerar även en stor yta utanför butiken för blommor och växter utan extra kostnad. Själva butikdelen har en stor öppen yta med fönster som släpper in ett behagligt ljus.

Man har bra luftkonditionering, en inglasad kyl för snittblommor och bakom ett extra kylrum till förvaring. Man har separat plats för förberedelse, snittning och blomsterbindning med bra arbetsytor. Extra förvaring finns i källaren som lager och förvaring av säsongsvaror.

UTVECKLING Idag finns det inte någon försäljning av frukt och grönt på torget och boende i Oxie efterfrågar det. Den som vill bredda verksamheten kan välja att göra det. Man har ett extra utrymme bredvid butiken som kan användas till förvaring av vagnar och det är lätt att köra dem in och ut. Kyl kan lätt dras in via kompressoraggregatet från butiken.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Yta: Butiksyta 85 kvm + lager och övrig yta 36 kvm

  • Hyra: 14 000 kr/månad + moms

  • Hyresvärd: Brinova

  • Hyresavtal: 5 år, uppsägningstid 12 månader.

  • Parkering: Fri parkering i närheten 1,5 tim.

  • Webbshop och Facebook ingår i överlåtelsen

  • Pris: 550 000 kr + varulager.

 

FÖRSÄLJNINGSFORM

Ägaren överlåter verksamheten med Handelsbolaget.
Tillträde: snarast eller efter överenskommelse.
Uppgifter har erhållits av säljaren.
Skicka intresseanmälan i länken KONTAKT för mer detaljerad information och boka tid för visning. Stör ej ägarna med frågor utan alla frågor går via förmedlaren. Vänligen respektera ägarens önskemål.

Kontakta oss
close slider

Kontakta oss

Ring ansvarig företagsförmedlare Anneli Leijala för mer information och boka tid för en visning.

Telefon: 0768-93 13 21