fbpx

En vacker och fräsch skönhets- och frisörsalong i Arlöv

Pris: Ring! 

Lokalen på 90 kvm är nyrenoverad och inrymmer flera rum fördelade med platser för frisörer, nagelterapeuter, hudterapeuter, fransar samt är godkänd av miljö och hälsa för kosmetisk tatuering, fillers /botox.

Två behandlingsrum är avdelade med lamellgardiner och glasskjutdörrar. Här finns även ett kök/personalrum, kundtoalett med dusch och en personaltoalett.

I priset ingår inventarier och inredning som består av receptionsdisk med väntplatsför kunder, nagelbord, schamponering, behandlingsbänkar samt en vackerkristallkrona mm.

Den här salongen är den enda i Arlöv centrum som erbjuder solarium, ett stående och ett liggande med AC och musik, båda är med leasingkontrakt. Solarierna är välbesökta och har flera stamkunder.

Salongen har ett attraktivt läge med livlig trafik av gående och bilar precis utanför med bra parkeringsmöjligheter i närheten.

Lokalen har plats för att utökas med fler inriktningar inom skönhetsbranschen.  

Ägaren säljer salongen på grund av flytt till annan ort.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Läge: Arlöv centrum
  • Yta: 90 kvm
  • Hyra: 13 914 kr ex moms
  • Hyresvärd: Burlövbostäder
  • Leasing: 2 solarier
  • Larm: Finns
  • Försäljningsform: Inkråmsaffär

Tillträde: snarast

Ägaren säljer salongen på grund av flytt till annan ort.  

Vid intresse ring eller mejla ansvarig företagsförmedlare som ger mer detaljerad information och boka gärna tid för visning.

 Ansvarig företagsförmedlare

Anneli Leijala
0768-93 13 21
info@aleijalaformedling.se

 

 

Oxie Blommor presentaion
Kontakta oss
close slider

Kontakta oss

Ring ansvarig företagsförmedlare Anneli Leijala för mer information och boka tid för en visning.

Telefon: 0768-93 13 21