fbpx

Elegant frisörsalong på bästa cityläge vid Triangeln

PRIS: 995 000 SEK

Café/bistro med attraktivt läge i charmiga gamla staden i Malmö

Vi har glädjen att få förmedla försäljning av en exklusiv frisörsalong med guldläge mitt i city, som ses av många förbipasserande, vid Triangeln nära bussar och tågstation. Salongen är väl inarbetad med stor kundkrets och säljes komplett med inredning och inventarier.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Objekt: Xperience Lailas Luxury Salon
  • Adress: Östra Rönneholmsvägen 2, Malmö
  • Yta: 106 kvm
  • Hyra: 26 118 kr
  • Antal stolar: 3 med plats för flera Antal schamponering: 2 + förberedd för en till schamponering

Ägaren har inrett salongen till en stilfull och elegant salong med många ergonomiska och praktiska lösningar och förvaringsutrymmen. Allt är fräscht och bra planerat.

Lokalens stora yta, med högt i tak och vackert välvt skyltfönster ger god exponering och möjligheter att sälja skönhetsprodukter som merförsäljning.

Här kan man även utöka med olika skönhetsbehandlingar, till exempel massage, ansiktsbehandlingar, nagelbyggning och fransförlängning. Idag finns två avdelade rum för skönhetsvård som kan hyras ut eller man kan enkelt ta bort väggarna om man i stället vill utöka med fler frisörstolar.

Salongen arbetar med mycket mer än klippning och behandling, här satsar man på att ge kunden en upplevelse och njuta av en lugn och harmonisk miljö. Här fokuserar man på att med mångårig kunskap ta hand om kunden och fokuserar på kundens personliga stil.

De utför behandling av hårkur med hårbottenmassage med speciellt framtagna produkter för olika hårtyper. Ägaren erbjuder sig att stanna kvar och hyra en stol och även lära ut de specialbehandlingar som hon är en mästare på!

Vill ni veta mera och boka en tid för visning, kontakta ansvarig företagsförmedlare. Vi ber er respektera ägarens önskemål att inte störa med spontana besök och frågor under öppettiden.

Ansvarig företagsförmedlare
Anneli Leijala
Telefon: 0768 93 13 21
info@aleijalaformedling.se

FÖRSTA BILD