fbpx

CAFÈ/BISTRO MED UTESERVERING PÅ BRA LÄGE I CITY

PRIS: 750 000 SEK

Café/bistro med attraktivt läge i charmiga gamla staden i Malmö

Ett lyckotillfälle att förvärva ett etablerat café med personlig inredning i äldre stil på attraktivt läge i centrala Malmö. Caféet har två rum med välvda fönster mot Friisgatan. De erbjuder tidig frukost, traditionell fika samt lättare rätter. Här finns flera möjligheter att utveckla och bredda utbudet i caféet med flera koncept. Ägaren har fått godkänt av hyresvärden att servera alkohol i caféet och har även ansökt om utskänkningstillstånd hos Tillståndsenheten.

Används ej

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fakta

  • Objekt: Café Sorl, Friisgatan 5, Malmö
  • Hyra: 17 611 kr/månad.
  • Yta: 80 kvm + källare.
  • Omsättning: ca 1 800 000 kr
  • Fettavskiljare: finns ej.
  • Stor uteservering med parasoller.

Caféet har varit stängd i 4 månader och en tidigare ägare köpte caféet tillbaka och öppnade igen den 10 april i år. Starten har varit lyckad och de hade en försäljning på 174 000 kr perioden 10/4 – 20/5. Ägaren har en annan verksamhet och av tidsbrist söker han någon som vill ta över och driva det här trevliga caféet.

Läget är mycket attraktivt på Friisgatan som är en av Malmös trevliga ”sommargator” med restauranger, uteserveringar, butiker, kulturverksamheter och bostäder. Från år 2024 kommer Friisgatan vara en permanent gågata året runt och får en ny utformning med mer grönska av träd och buskar samt mötesplatser. Gatan kommer att fortsätta ha plats för stora uteserveringar som är en viktig del för idén med gågata.

Ovanstående uppgifter har inhämtats av säljaren.

Försäljningsform: inkråmsaffär
Tillträde: snarast möjligt

För mer information om detta objekt och bokning av visning, kontakta ansvarig företagsförmedlare. All handläggning sker via ansvarig företagsförmedlare. Stör ej ägaren och personal med frågor.

 

Ansvarig företagsförmedlare

Anneli Leijala
Telefon: 0768 93 13 21
E-mail: info@aleijalaformedling.se

FÖRSTA BILD